Pre našich návštevníkov sme pripravili novú, modernejšiu a prehľadnejšiu webovú stránku.

V dnešnej dobe viac ako 50% ľudí surfuje po internete cez mobilné zariadenia,ako sú smartfóny a tablety. Preto bolo našou snahou vyjsť týmto užívateľom v ústrety a poskytnúť im kvalitnejšie a prehľadnejšie hľadanie informácií. 

Na stránke pribudlo aj pár nových funkcií, ako napríklad "Blog", "Recenzie" a "Odber denného menu na mail" a ďalšie ešte určite pribudnú.

Ako funguje odber denného menu na mail?

Je to úplne jednoduché. Stačí do formulárového políčka zadať vašu emailovú adresu a kliknúť na tlačítko "Registrovať". Ak registrácia prebehla v poriadku, uvidíte zelený oznam o uspešnosti operácie. Ak nastala nejaká chyba, napríklad email má nesprávny formát, alebo daná emailová adresa už je zaregistrovaná, zobrazí sa červený oznam s výpisom chyby.

Po registrácii vám každé ráno na zadanú emailovú adresu doručíme denné menu na aktuálny deň aj s prílohou vo formáte ".pdf", ktorú si môžete vytlačiť.

Ako ukončiť odber denného menu?

Ak sa rozhodnete ukončiť odber denného menu, stačí, ak kliknete na odkaz "Odhlásiť sa", ktorý nájdete v spodnej časti nášho emailu. Po kliknutí na odkaz budete presmerovaný na naše stránky, kde prebehne automatické odhlásenei z odberu.